Romtyper

Bardøla Høyfjellshotell har 6 suiter, 36 juniorsuiter, 24 store dobbeltrom med balkong, 60 dobbeltrom og 1 enkeltrom. Rommene blir jevnlig pusset opp i smakfull stil og alle rom har telefon, arbeidsbord og TV med et stort utvalg av kanaler. Vi tilbyr også trådløst internett på hele hotellet.

DOBBELTROM

Bardøla har 60 dobbeltrom. Rommene har god plass til to personer og alle er utstyrt med telefon, arbeidsbord, TV og trådløst internett.


JUNIORSUITER

Hotellet har 36 familierom/juniorsuiter. Alle med telefon, TV med et stort utvalg kanaler og trådløst internett. Rommene er store, koselige og funksjonelle. Praktisk innredet med plass til inntil fem personer. Her er det plass nok til at alle kan samles og kose seg i sofakroken. De fleste rommene har balkong.

SUITER

Seks store familierom/suiter står klare for dere som trenger litt ekstra plass eller vil unne seg følelsen av luksus på høyfjellet. Suitene har plass til inntil seks personer og egen salong for ekstra komfort og ro. Kanskje besøker dere Bardøla i en helt spesiell anledning? La oss skjemme dere bort med det lille ekstra. Suitene har egen balkong hvor utsikten kan nytes.