Fasiliteter

På Bardøla har vi fasiliteter og aktiviteter som er tilpasset både små og store gjester. Om dere bruker dagen til å bli kjent med den vakre naturen, skiløypene eller andre aktiviteter på Geilo er det godt å vite at alt er tilrettelagt hos oss for en fin avslutning på en spennende dag. På Bardøla kan dere slappe av i smakfulle omgivelser enten dere vil spise et godt måltid, ta en drink i baren eller teste danseskoene på Barock’n. Andre igjen vil kanskje ta seg en svømmetur, spille tennis eller bli med på andre sesongtilpassede aktiviteter.

Svømmebasseng, treningsrom & velvære
Start dagen med en kopp kaffe og en svømmetur. Vårt badebasseng er 14 meter langt, og i tillegg har vi eget barnebasseng. I trimrommet finner du et godt utvalg av apparater. Benytt også anledningen til en stille stund i badstua. Kontakt resepsjonen om du ønsker å leie badekåpe.

Barnas hotell
Bardøla er også barnas hotell. Derfor har vi oppgradert tilbudene til de minste gjestene. Lekerommet er utstyrt for å glede de aller yngste. Vi har også et eget biljardrom. 

Egen barnebuffet sørger for at alle kan finne sin favorittmat i restauranten.

Barock'n
Ta med deg danseskoene og sving deg på parketten i Barock'n. Slå av en prat i baren eller kos deg foran peisen i salongen. 

Deler av salongen kan skilles av til private selskaper.

Tennisbane
Tennisbanene åpner for sesongen 1. juni 2018 med flunkende nytt utstyr. De to rødgrusbanene ligger mellom hotellet og hyttetunet og er av god kvalitet.

Årets priser er:
Årskort 1250,-
Kun spill 200,-  per time
Spill + utstyr 250,- per time