image description

Kurs og konferanse på Bardøla

Skal du arrangere kurs og konferanse - eller kanskje dere skal markere en spesiell begivenhet sammen med familie og venner? Du bestemmer - vi tilrettelegger!

Sjekk ut vårt midtuke-tilbud!

Vår fleksibilitet strekker seg langt. Det er dere som bestemmer hva agendaen skal inneholde. Vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. 
På Bardøla kan du få alt fra små grupperom til en plenumsal med 200 plasser. 

Skal du arrangere kurs og konferanse på Bardøla vil du snart oppleve fordelen med våre effektive kursverter som står til disposisjon i resepsjonen.
Her får du alltid hjelp og svar på spørsmålene dine enten det gjelder kursmateriell eller åpningstider for forretningene i Geilo sentrum. 
 

Våre kurslokaler er utstyrt med følgende standard utstyr:

  • Projektor / Lerret 
  • Flipover
  • Whiteboardtavle
  • Penn og papir

Alle plenumsaler og grupperom har trådløst internett-tilgang. 
Har du spørsmål angående det tekniskeutstyret, ta gjerne kontakt.


Velg mellom følgende konferansesaler og møterom:

Bardølasalen - 45 pers på U-bord. 130 pers i klasserom. 200 pers i kinooppsett.
Geilosalen -   20 pers på U-bord. 30 pers i klasserom. 50 pers i kinooppsett.
Havsdalshovda - møterom for 10 pers.
Skarvesalen - 30 pers på U-bord.  40 pers i klasserom. 70 pers i kinooppsett.
Hallingsalen - 24 pers på U-bord. 40 pers i klasserom. 18 pers på kongebord og 40 i kinooppsett.
Geilotoppen - møterom som kan deles i 2.  24 personer kan fordeles på 2 kongebord.
Nasjonalparken - møterom med plass til 14 pers.
Div. grupperom - plass til mellom 4 og 12 pers.

På Geilo har vi også mange flotte aktiviteter for din konferansegruppe. Godt for teambuilding, hygge og lattermuskler. Gled dere til en vinterkonferanse utenom det vanlige!

Konferanse på Geilo – midt i uka

høydepark

Førsteklasses lokaler, nydelig mat, og ikke minst vakre omgivelser. På Bardøla Høyfjellshotell har du alle muligheter til å kombinere faglig påfyll med fantastiske opplevelser i det fri, sommer som vinter!

Skiing in Kikut

Geilo har lang erfaring som konferansedestinasjon. Her på huset kan vi skilte med flere forskjellige møterom, fine konferansesaler og flotte hotellrom, alt dere trenger av AV-materiell, skjermer, IT-oppsett og annet som hører med for vellykkede samlinger. Fokuset har alltid vært å gi de tilreisende noe mer enn bare en konferanse, et kick-off eller en faglig utviklende samling. God atmosfære, profesjonell servering og utrolige naturopplevelser er naturligvis det vi satser på; naturen ligger jo her og byr seg frem!

Teambuilding med store opplevelser på høyfjellet

Naturen som omgir Geilo og områdene rundt, innbyr til opplevelsesrike konferanser. Når det faglige er gjennomgått og det fortsatt er et stykke til middag, er det bare størrelsen på gruppen og hvor mye adrenalin dere ønsker å bringe til overflaten, som bestemmer hva Geilo har å by på – som dere vil være med på. Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat dere. Gå inn på denne siden for å se hvor mye det er å velge mellom! Nedenfor finner du en oversikt som viser noen av favorittene til tidligere møte- og konferansegjester.

sykkel1

10 favoritter på Geilo - sommer og vinter:

SOMMER

Rafting
Her får dere et nytt og spennende møte med en av Norges lengste elver, Numedalslågen. Den er kjent som en av Europas beste rafting-elver og for annen elvesport. Her kan dere få en roligere tur, eller klinke til med en actionfylt og våt affære. Uansett står lagarbeidet i fokus og ikke ulikt arbeidsprosesser i næringslivet generelt, blir målet å komme seg fra a til å på en smidig måte.

Juving
Her har man virkelig muligheten til å dele en opplevelse av de sjeldne. På juvvandring sklir man nedover Numedalslågens naturlige formasjoner i fjellet, står bak fossefall, bader i jettegryter og hopper fra klipper. Her ligger alle forholdene til rette for å teste egne grenser.

Archery Tag

Nyhet i Norge! Her konkurrerer man mot hverandre i to lag ved bruk av pil og bue. Pilspissen er heldigvis byttet ut med skumgummi, men adrenalinet treffer absolutt med full kraft. Det finnes en egen bane for spillet, men det kan også settes opp andre steder hvis det er ønskelig.

Høydepark

Bor det en liten Tarzan eller Jane i deg? Her blir det utfordringer i høyden med klatring, slynger og balanse. Vi garanterer at jungelhylet kommer som en naturlig følge! Med et godt lagarbeid, kløkt og litt muskelkraft, kan man forsere i alt 31 ulike hindre.

Sykling

Geilo er kjent for sine fantastiske sykkelstier. Enten dere ønsker å prøve ut Norges vakreste sykkeltur, Rallarvegen, teste downhillferdighetene i Vestlia eller sykle grusveier i fjellheimen. Det finnes flere steder for utleie av sykler til ulik bruk.

hundekjoring

VINTER

Kiting

Landskapet og vindforholdene på Geilo er helt ideelt for kiting. Haugastøl regnes som et av verdens beste områder, og Havsdalen åpner opp for spektakulære naturopplevelser. Det finnes skreddersydde bedriftskurs, så her er det ingen unnskyldning for ikke å bli tatt av vinden!

Hundekjøring

Hva med å kjøre hundespann innover hvite vidder? Bli med på en fartsfylt og spennende tur tett på omgivelsene. Området rundt Geilo og Hardangervidda har optimale forhold for hundekjøring.

Geilo Zipline

Nå har Geilo Nord-Europas lengste zipline. Få Hallingskarvet inn på direkten i 100 km/t nedover Vestlia. Helt trygt selvsagt, og en skikkelig adrenalinvekker! Et perfekt innslag mellom to møter eller som en avslutning på en lang dag.

Aking

Kjør ned Norges lengste kjelkebakke i Dagali eller akebakken i Havsdalen. Svinger, kuler og rette fartsetapper gir en toppfart på 70 km/t.

Snøscooter

Alt fra rolige turer der naturopplevelser står i sentrum, til lange snøscooterbaner der dere virkelig kan gasse på. For de som enda ikke har fått nok kan man avslutte med dragracing.

Stort pause rom

Hvor ellers finner du kombinasjonen av gourmetmat, høyfjell (den friske luften er en del av pakken), profesjonelle arrangører for alt fra to til 200 deltagere, serviceinnstilt betjening på et av landets mest ærverdige hoteller, opplevelser du garantert ikke finner andre steder, samt en unik beliggenhet der øst møter vest - og motsatt?

Husk! Geilo ligger midt mellom øst og vest, og Bergensbanen er et godt sted å starte konferansen.