image description

Foredrag med Dorthe Lie

Dorthe er en erfaren foredragsholder og hun snakker om alvorlige temaer med glimt i øyet,       stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Foredragene er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler som vi alle kan kjenne oss igjen i. 
Humor er en viktig inngangsport til dypere forståelse og utvikling, mener hun.

Hun er eier og stifter av Ennea, samt medstifter av IEA-Norge, den norske avdeling av                      The Internasjonal Enneagram Association som i dag favner mer enn 20 land.

Faglig bakgrunn:
Dorthe er NLP Practitioner og Enneagram Master.
I tillegg til dette er hun sertifisert i 360Indicator™, som er et omfattende personlighetsprofil- og coaching-verktøy fra Corefinder.
Dorthe Lie
Dorthe Lie

Foredrag:

Hvorfor er alle de andre så rare? 1 -2 timer
Dette er foredraget du sent vil glemme. Uten tvil vårt mest populære foredrag.
Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper der de fleste kjenner seg igjen i mange av typene.
Mer: http://ennea.no/kurs-og-foredrag/hvorfor-er-alle-de-andre-sa-rare/

Smiler folk når du kommer, eller går? 2-3 timer
Her får vi ett blikk inn bak fasaden på oss selv og våre medmennesker, vi får satt ord på diffuse tanker og magefølelser på en uformell og lettforståelig måte. Dette er som oftest med på å skape forståelse og respekt for hverandre, samt skape et utgangpunkt for en bedre lagånd i avdelingen/bedriften. Vi ønsker alle å bli sett på som en god inspirator, en som er der for andre, motiverer, stiller opp og lytter oppmerksomt.
Og hvordan lykkes vi så med det?
Mer: http://ennea.no/kurs-og-foredrag/smiler-folk-nar-du-kommer-eller-gar/

Kan et håndtrykk fortelle deg hva som får kunden til å handle? 3-4 timer
Selvfølgelig ikke, men det kan være den siste lille brikken som faller på plass og gi deg et hint, som kan hjelpe deg på vei. Dette foredraget er basert på Enneagrammets 9 personlighetstyper, og gir et godt innblikk i de store forskjellene på hvordan hver av oss motiveres til å handle.
Mer: http://ennea.no/kurs-og-foredrag/salg-med-enneagrammet/ 

Her er litt av referanselisten:
Entra Eiendom, Hypteck, NAV Buskerud, Ål Folkehøyskole og kurssenter, Norwegian Property, Tinn Kommune, Accepta (Nå TMF Group), Asker Kommune, Bufetat, Vestre Viken, Engø Gård, Statens Vegvesen, Gardermoen Oslo Lufthavn teknisk avdeling.

Se mer på www.ennea.no
ugle