Kjøkken & restaurant

På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk - og særlig lokal kokekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer.
Bardølas egenimporterte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

Ferske råvarer - ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla.
Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med et moderne og stilfullt interiør. Mulighet for separate selskapslokaler med eget program.

Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv.
Også hotellets minste gjester vil finne sine egne favoritter i restauranten. Barnemenyen og en egen barnebuffet tilpasset de minstes behov og ønsker.
Vi har ukentlige faste menyer gjennom årets sesonger, men tilbyr også egne festmenyer hvis det skulle ønskes.
Ta kontakt for menyforslag.