image description

APRILTILBUD PÅ GEILO

14.-16. APRIL

Skibakkene er fortsatt åpne og snøen er fortsatt på plass. Ta deg turen opp til Bardøla Høyfjellshotell og få overnattingen til kun 1390 per person med frokost inkludert!  


27.-29. APRIL

Nyt helgen hos Bardøla Høyfjellshotell eller Vestlia Resort!

Bardøla Høyfjellshotell tilbyr hele helgen i dobbeltrom for kun kr 1390 per person med frokost inkludert! Her kan du nyte fantastisk mat, stort badebasseng og god service, samt gratis skibuss. Book ditt opphold ved å sende en e-post til post@bardola.no.

Vestlia Resort gir deg denne helgen til kr 1990 per person med forkost inkludert. Vestlia tilbyr Geilos største lekeland for barn, ski in/ski out, spa og Eventyrbadet på hele 750 kvadratmenter. Bestill ved å sende en e-post til mail@vestlia.no.


I tillegg gir Geilo 365 følgende tilbud på årets vinteraktiviteter:


Hundekjøring på Hardangervidda, 20km: 14. og 28. april: 
Kjøres fra Halne Fjellstue. Unik måte å oppleve Hardangervidda med 20km tur på egen hundeslede. Hundekjøringen tar ca 1t 15 min, etterfulgt av varm drikke og sjokolade på veien. Kr. 1400 per pers. Mulighet for transport tur/retur Halne Fjellstue for kr 150 per pers.

«Finseekspedisjon» - Dagstur på fatbike: 15. april:
Bli med på Finseekspedisjonen. Vi møtes kl 10.30 på Vestlia Resort, tar toget kl 11.50 fra Geilo til Finse. Derfra sykler vi fatbike tilbake til Geilo. Om turen går via «Rallarvegen», Haugastøl, Sløddfjorden og Ustevann eller Krækkja, Lægreid og Tuva blir avgjort dagene i forveien. Vi kommer frem til Finse cirka 12.30 og skal så sykle i 6-7t med en eller to (mat-) stopp på en hytte/ serveringsbedrift. Du må ha med deg turmat, termos med drikke og en sekk med ekstra klær. Du vil få en utstyrsliste av oss. Prisen inkluderer guiding, leie av fatbike, hjelm og pogies (styremuffer som hjelper å holde hendene varme). Togbillett og billett til sykkelen er ikke inkludert. Pris kr 850

Isbading – 27.-29. april:
Isbading, et herlig sjokk for kropp og sjel. Dette er den kaldeste aktiviteten vi tilbyr, men kanskje en av de morsomste! Vi garanterer høy sikkerhet og en uforglemmelig opplevelse. For å få varmen tilbake i kroppen, har vi laget bål og varme drikker til du er ferdig med å bade. Du får bade så mye du vil mellom kl.12:00 og 13:30. Etterpå blir det utdeling av diplom til alle som fullførte sitt isbad. Pris inkluderer: hull til å svømme i, bål, varm drikke og diplom. (Med forbehold om minimum 6 deltagere). Kr 350 per pers.

Dagstur på truger: 28. og 29. april:
En dag med frisk luft og vakker natur med erfaren guide – for deg som liker å gå lange fjellturer. Du må helsemessig være skikket for en 5t fottur. Vi møtes kl 10 på Vestlia Resort og starter turen med å traversere igjennom skogen for å komme oss opp på fjellet. Derfra går vi vestover i bølgende terreng. Om forholdene tillater det klatrer vi opp til toppen av «Natten».  Nedover går det i fint skogsterreng, i en fjellrenne ned mot Ustedalsfjorden for så å gå langs vannet tilbake til Vestlia Resort. Halvveis på turen finner vi et lunt sted, spiser nisten vår og drikker te eller kaffe fra termosen (du pakker din egen niste). Pris inkluderer leie av truger, staver og guiding. Pris kr. 650 per pers.

Fjellskitur i t-skjorte (forhåpentligvis): 15. april og 27.-29. april: 
Fjellet er på sitt vakreste på senvinteren/våren! Med fine skiforhold og sol ligger alt til rette for en vakker tur ute i det fri. Det er også perfekt dersom været tillater det å gå i t-skjorte - så husk solkrem! Fjellski er et alternativ til langrenn, som gir deg muligheten til å oppleve naturen utenfor de tråkkede løypene. Fjellskiene er bredere enn langrennski, og har en felle under som gjør at du får godt grep i snøen hvor enn du vil gå. Disse typer ski er også det som nåtidens polfarere bruker. Vi beveger oss i fjellområdene rundt Geilo, med urørt og vill natur. Ved foten av Hallingskarvet Nasjonal park får vi et vakkert skue over hele dalen, og samtidig nyte vårsnø. Pris Kr. 700 voksen, 550 barn.

Alle aktivitetene kan bookes HER