image description

Vi over 60

Dette er feriepakken for deg som har ukedagene fri. Vi ønsker velkommen til Bardøla Høyfjellshotell, der du kan nyte fjellet i fred og ro. Geilo byr på aktiviteter året rundt og vi kan gi deg gode tips på hva du kan se og gjøre mens du er her. Hotellet byr på herlig mat og drikke, basseng og en spennende vinkjeller der dere kan delta på vinkurs og smakskvelder.

Midtukeprisen vår er fra 750,- per person per døgn og inkluderer:

Opphold søndag til fredag i dobbeltrom, bugnende Bardøla-frokost tirsdag til fredag og deilig middag søndag til torsdag. Helgepris fås på forespørsel.

Bestill ved å sende e-post til post@bardola.no eller ring 32 09 45 00.

Vi henter deg på togstasjonen!

Si ifra til resepsjonen om når du kommer opp 1 dag i forveien, så er vi på plass når toget ankommer. 


Superpakke med 2-dagers heiskort inkludert:

Denne pakken inkluderer 3-dagers opphold i dobbeltrom, middag ved ankomst, frokost og middag dag 2, frokost dag 3 og et 2-dagers heiskort. Pris fra 2750 pr. person.  


 

3 flotte aktivitetstips: 

Ustedalsfjorden rundt – Langs den 12 km idylliske natur- og kulturstien Ustedalsfjorden Rundt, ligger kulturminnene på rekke og rad: Geilojordet med sine 200-300 år gamle hus, Fekjo Kulturminnepark med gravfelt fra vikingtiden, Tuftebrua bygd i tradisjonell tømmerkonstruksjon, og dessuten flere groper etter kullbrenning og spor etter en eldgammel ferdselsveg. Langs natur- og kulturstien er det satt opp informative tavler som forteller om plante- og dyreliv, den lokale kulturen og tidlig bosetting.

Vinkurs i Bardølas unike vinkjeller - Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin. Vinkurs får du fra 199,- per person. Resepsjon kan hjelpe deg med booking.

Guidet trugetur med Geilo Aktiv - Vi går på delvis opptråkkede stier i dalen, mest på flaten med veldig lite stigning. Du må være helsemessig skikket til en fottur på cirka 1,5t. 350.- pr. person inkludert truger, staver og hodelykt. 

Se fler