Your message was sent successfully

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Unik service og herlige kulinariske opplevelser

Bardøla Høyfjellshotell

Herlige stemning

Julebord på Bardøla

Hotellet har en helt spesiell atmosfære, høyt service nivå og matopplevelsen er unik. Hovedkjøkkenet lager god hjemmelaget mat samtidig som vi lar oss inspirere av andre matkulturer.

Sjarmerende og tradisjonelt

Rom og hytter

Velg mellom 128 koselige hotellrom og 27 tradisjonelle hytter hos oss. I hyttegrenda finner du stillheten uten å si farvel til bekvemmelighetene som du finner på hotellet. De flotte tømmerhyttene er tilrettelagt for gode opplevelser. I tillegg har vi den nye Direktørboligen med 18 sengeplasser.

Finn roen hos Bardøla

Romjulen

Romjulen er ekstra hyggelig på Bardøla. Senk skuldrene og gjør akkurat så mye eller lite som du vil. Vi har alt du trenger for å kose deg i ferien: kort avstand til bakken og skiløypene, basseng, fantastiske restauranter, juleforestillinger, leker for de yngre og mye mer.

Masse snø på Geilo

Book vinterferien nå

Bardøla er viden kjent for sitt gode kjøkken, og langrennsløypene finner dere rett utenfor hotellet. Gratis skibuss til alle alpinbakker. Gled dere til et bad i vårt deilige, godt oppvarmede basseng og en tur innom trimrom og badstuer. Det finnes mange morsomme aktiviteter både på og rundt hotellet for barna i vinterferien.

Les alt om

Konferanse på Bardøla

Hvor ellers finner du kombinasjonen av gourmetmat, høyfjell, profesjonelle arrangører for alt fra 2 til 200 deltagere, serviceinnstilt betjening på et av landets mest besøkte hoteller, samt en unik beliggenhet der øst møter vest – og motsatt?

Pakker & tilbud

Aktiviteter

Utdann deg i verdens hurtigste voksende næring

Norsk Reiselivsfagskole på Geilo

Norsk Reiselivsfagskole ligger på Geilo og er en unik helårsdestinasjon som kan nytes vinter som sommer.
Her er finnes det utallige vinteraktiviteter som alpint, langrenn, fatbike, isfiske, kiting og mye mer– opplev Geilo mens du studerer!