Your message was sent successfully

Alpint

Aktiviteter » Alpint

Les alt om

Alpint

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 39 nedfarter og fire terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboardentusiaster. Her er parker og arenaer tilpasset alle nivåer.

Hele 39 nedfarter finnes det å boltre seg i rett ved sentrum, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Kjører du en liten tur finner du enda flere skianlegg. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon, og i alle de ulike skiarenaene finner du gode barneområder.

Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig.

Forholdene ligger godt til rette for skikjøring på alpint og twintip, samt snowboard.

Fakta om skianleggene på Geilo:
Antall skiheiser: 17 (4 stolheiser, 4 T-heiser, 9 tallerkenheiser)
Antall parker: 5
Antall nedfarter: 39, herav 9 grønne, 10 blå, 15 røde, 5 sorte
Bakker målt i km: 35 km
Lysløyper alpint: 8
Lengste bakke: 2000 meter
Største høydeforskjell: 378 meter

Invester i mer kunnskap, bedre skiteknikk og mestringsfølelse og ha det enda mer gøy i bakken. Hva med å lære en helt annen snøsport eller lær hvordan man kan gjøre kule tricks i parken?

SkiGeilo tilbyr gruppeskiskole, og instruksjon med egen PT i både alpint, snowboard, telemark, park kjøring og langrenn.

Enten du skal lære å stå på ski for første gang, eller finslipe teknikken til å kjøre bedre i de mer avanserte løypene, har vi kurset for deg. Les mer og meld deg på HER.

Oppmøte for skiskole i Vestlia eller Havsdalen.

Har du ikke ski?

Lei dem her

«Dette var vår første skiferie til Norge, og mens min mann og jeg er ivrige skiløpere, lærer våre barn fortsatt. Så avlivet vi de svarte løpene og gikk for det som har blitt beskrevet i mange magasiner og artikler som det perfekte familiedestinasjon – Norge. Vi ble ikke skuffet og elsket absolutt alt om stedet. Dette hotellet er fantastisk og tilsvarende i Alpene ville koste mye mer på halv sikt. Beliggenheten er virkelig ski i ski ut – ikke engang en parkeringsplass eller vei å krysse og alt har vært godt gjennomtenkt»>ClaireG, TripAdvisor

Relaterte aktiviteter