Your message was sent successfully

Sykling

Aktiviteter » Sykling

Les alt om

Sykling

Geilo byr på spennende muligheter for stisykling både i høyfjellet og i skogsterreng.

Med storslagen fjellnatur og skjermet skogsterreng finnes det mange muligheter for stisykling på Geilo. Velg enkle og relativt flate høyfjellsstier eller legg ut på en tøff topptur.

For tips til hvor du kan sykle på Geilo og i resten av Hallingdal kan du ta en titt på Trailguide for Hallingdal, laget av lokale sykkelentusiaster.

Du kan sykle veier og stier i utmark, som fører til utmark og overalt i fjellet. Imidlertid er sykling forbudt i Hallingskarvet Nasjonalpark og i Hardangervidda Nasjonalpark er sykling kun tillatt på Tinnhølvegen og godkjente traktorsleper.

Er du klar?

Finn sykkelutleie her

«Dette er en gjennomgang av vårt todagers opphold i Geilo om sommeren. Det er åpenbart at dette er et ganske opptatt sted om vinteren, men det er fint og rolig om sommeren og det perfekte roen under vår pakkede tur i Norge. Vi likte spesielt turen rundt den lokale fjorden som ligger på en veldig god asfalt sykkelsti (svært få syklister) i nærheten av den vakre fjorden. Massevis av ville blomster og planter i verges og noen få fugler og sommerfugler for oss å fotografere. Sterkt anbefalt.”

Rod G, TripAdvisor

Relaterte aktiviteter