Your message was sent successfully

Juving

Aktiviteter » Juving

Les alt om

Juving

Juvvandring er en spektakulær naturopplevelse, der du tar deg fram til fots og i tau, svømmer over store kulper, hopper i jettegryter og sklir ned naturlige vannsklier.

Dette er juving i verdensklasse!

Liker du stor natur? Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappellering ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Vi gleder oss til å høre din mening etter en tur inne i Ølmosjuvet. Vær forberedt, når du først er der inne så finnes det kun en vei ut…. NED!!!
Du må være i god fysisk form for å klare turen.

Dagali Fjellpark tilbyr juving på Geilo. De ligger ca. 30 minutter unna med bil fra Bardøla og tilbyr supre juveopplevelser.

Er du klar?

Book opplevelsen din her

«En fantastisk dag i fantastisk natur 🙂 Varierende og utfordrende, men det var ikke noe problem med trygge og flinke guider. Jeg var på forhånd redd for at det ville bli litt kjedelig i lengden, men det var det absolutt ikke. Vi var en relativt stor gruppe, så det ble noe venting.. Har tidligere prøvd juving og rafting i Sjoa. Det kan ikke måle seg i forhold til ekstremjuving med Dagali Fjellpark!”

And K, TripAdvisor

Relaterte aktiviteter