Your message was sent successfully

Gokart

Aktiviteter » Gokart

Les alt om

Gokart

Dagaliopplevelser har et komplett anlegg med 20 karter, tidtakningsutstyr og baneelementer. Her kan du konkurrere med rundetider eller kjøre kvalifiserende runder for deretter å kjøre en finale/ cup. I en cup kjører utøverne 1-2 innledende treningsheat, før de blir delt inn i lag og avslutter med en lagkonkurranse. Gokart er populært hos alle slags grupper, særlig er skoleturer og utdrikningslag gjengangere, men også mange firmaer ønsker en gokartcup som en del av en større pakke.

Dagaliopplevelser kan også tilby barne-karter, dvs. en mindre gokart som er tilpasset de mellom 8 og 12 år. Barn under 8 år (må fylle 8 inneværende år) kan av sikkerhetsmessige årsaker ikke kjøre gokart på vår bane.

Hele sommerferien og høstferien holder Dagaliopplevelser åpent for drop-in på gokartbanen, 09.00 – 19.00 hver dag. Lørdager anbefaler vi forhåndsbestilling, da det som regel er fullbooket i sesongen.

Er du klar?

Book din opplevelse her

«Veldig god opplevelse. Vi var fire venner som besøkte gokart banen. God bane, veldig hyggelig betjening og gode priser. Anbefales som en opplevelse i Geiloområdet”

LarsFjortoft, TripAdvisor

Relaterte aktiviteter