Your message was sent successfully

Foredrag

Aktiviteter » Foredrag

Les alt om

Foredrag på Bardøla

Ønsker du et spennende og tankevekkende foredrag med lun humor og stoff til ettertanke, kan vi anbefale ett av Dorthe Lies foredrag, som alle har utgangspunkt i ni meget forskjellige personlighetstyper. Hennes to mest populære foredrag heter «Hvorfor er alle de andre så rare», og har blitt sett av både store forsamlinger ogsmå grupper. Foredragene kan brukes i alle sammenhenger og tilegnes alltid din gruppe spesifikt.

Dorthe Lie er eier og stifter av bedriften ennea, samt nestleder og medstifter av IEA-Norge, den norske avdeling av The Internasjonal Enneagram Assosiation, som i dag favner mer enn 25 land.
Hun er en erfaren foredragsholder og forfatter, og snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Hennes foredrag og kurs er som oftest fulle av dagligdags praktiske eksempler, som vi alle kan kjenne oss igjen i. Humor er en viktig inngangsport til dypere forståelse og utvikling, mener hun.

På listen over populære foredrag er disse:
«Hvorfor er alle de andre så rare?» – for alle
«Englebarn eller rakkerunger?»– for foreldregrupper, og ansatte i skoler og barnehager
«Irriterende eller inspirerende?» – for ledergrupper

Listen over kunder er lang, og inneholder blant annet bedrifter som Kongsberg Defence, Norges Statsbaner AS, Utenriksdepartementet, Asko, Nito og Tekna.
Ser mer detaljert om foredragene på www.ennea.no

Interessert?

Book et spennende foredrag.

Relaterte aktiviteter