Your message was sent successfully

Ridetur

Aktiviteter » Ridetur

Les alt om

Ridetur

Fra hesteryggen opplever du fjellet på en ny måte. Mens hesten stokker beina på fjellstien kan du nyte utsikten og opplevelsen.

En kort ridetur fra Geilo sentrum bringer deg helt opp mot Hallingskarvet nasjonalpark. Her finnes vakker natur, frådende fosser, imponerende utsikt mot Geilo og Ustedalsfjorden og kanskje du får høre historien om høvdingene som levde her i vikingtiden. Erfarne instruktører sørger for god opplæring og det finnes hester både for uerfarne og erfarne ryttere. Det er turer som passer for alle, enten du vil ha mye fart eller en rolig tur med naturopplevelsen i fokus. Velg mellom alt fra timesturer og leieridning for barn til dagsturer og turer over flere dager. Å oppleve Hardangervidda og fjellområdene rundt fra hesteryggen er en opplevelse du husker lenge.

Ønsker du å prøve hest og vogn tilbys både kjøreturer rundt i Geilo sentrum og kjørekurs.

Geilo Hestesenter ligger kun 600 m unna Bardøla Resort og tilbyr noe for enhver.

Er du klar?

Book din opplevelse her

«Herlig sted med vennlige og sympatiske ansatte. Vi hadde en hyggelig tur på islandshester med skritt, trav og tølt i området ved Ustedalsfjorden. Føreren passet godt på alle rytterne. For oss som kan ri, men ikke har ridd på en god stund var turen akkurat passe. Vi fikk også opplysninger om andre turer, også turer med mer fart og i terreng. Anbefales.”

Jannike Wie, Facebook

Relaterte aktiviteter