Your message was sent successfully

Rafting

Aktiviteter » Rafting

Les alt om

Rafting

Like ved Geilo finner du en av Europas beste raftingelver. Her kan du kaste deg ut i de villeste stryk eller bli med på en rolig tur for hele familien.

Rafting er en kjempespennende opplevelse som passer for alle som tåler vann. På Geilo finnes det flere selskaper som tilbyr rafting og annen elvesport både for eventyrlystne tøffinger og barnefamilier som vil ha en hyggelig og spennende dag.

I tillegg er rafting en storslått naturopplevelse, med fossende elver og flott natur. Numedalslågen renner gjennom Dagali, som er utgangspunkt for raftingturene i Geilo-området. Den øvre delen, Dagalifallene, regnes som en av Europas beste raftingelver, med rent og friskt vann rett fra Hardangervidda Nasjonalpark. Utenlandske gjester tror ikke sine egne øyne når de får se at man kan drikke vannet rett fra elva. Her arrangeres Dagali River Festival hver sommer med internasjonale konkurranser i rafting og elvepadling og hele sommeren kommer det elvepadlere fra hele verden for å padle i strykene.

Når kan man rafte?
Sesongen varer fra ca. 20. mai til september/oktober. I vårflommen, når alt smeltevannet fra snøsmeltingen i fjellet fyller elva er det masse vann og elva går fort og stri.

Følgende leverandører tilbyr rafting: dagalifjellpark.no og seriousfun.no

Er du klar?

Book din opplevelse her

«Som utendørs-freaks, rafter vi på flere andre steder i verden, og jeg må si rafting med Serious Fun er en av de beste vi noensinne har hatt. Selve elven er vakker og vill, en perfekt kombinasjon av moro og adrenalin uten å føle seg usikker. Det (veldig!) vennlige personalet gir en varm velkomst og guidene er veldig erfarne og morsomme (ny). Vi vil også nevne den svært pittoreske campingplassen på den vakre som med peis, piknikbord, bbq … Totalt var dette et absolutt høydepunkt på vår tur i Norge, og vi vil anbefale denne aktiviteten til alle våre venner og familie.”

Joris M, TripAdvisor

Relaterte aktiviteter