Your message was sent successfully

Arrangementer » Matfestivalen

God mat og spennende samtaler

Norsk Matglede

Opplev høsten på det vakreste med fargespill og frisk fjell luft.

Fredag serverer vi på Bardøla stor og flott tre retters-meny. Lørdag er vi klare med en nydelig fire retters kortreist meny.

NORSK MATGLEDE MENY 2020

Fjellørret fra Hol i kombinasjon med Bardølas hjemmerøkte laks
servert med kremost fra Hol Ysteri og rødbetevinaigrette.

Brassert hjort servert med røkt rømme, flatbrød fra Leveld og tyttebær.

Rosmarinmarinert ytrefilet av lam fra Hallingskarvet servert med rødvinssaus tilsmakt med brisk.
Poteter fra Hol og grønnsaker fra kjøkkensjefens hage.

Brunostmousse og sjokolademousse servert med multesorbet og rømmebrød.

Vinpakke
Suneus Blanc AV Bodeguers, Emporda, Katalonia, Spania Kr. 525,-
Hvit Grenach og Macabeu. Hvite blomster, friske sitrusfrukter med høy syre. Samtidig som der er frisk syre rundes vinen av med modne eksotiske frukter.

Muga Blanc, Rioja, Spania Kr. 695,-
Viura 90%, Malvasia 6%, Garnacha Blanca 4%. Smaken er fyldig, frisk og rik med fint preg av fat krydder. Duften bærer preg av intense toner av hvite blomster, et friskt sitruspreg og med et hint av fatkrydder og vanilje.

Domaine Chiroulet rouge Gran Reserve, Gascogne, Frankrike kr 595,-
Grande reserve forteller en historie om produsentens gamle vinstokker som vokser i leirete jord.
Her er det Merlot og Tannat i fin harmoni med god struktur, masse kraft, bær, taninner og litt syre.

Very Old Pineau des Charentes. Cognac, Frankrike. Kr. 95,-
Spennende dessertvin som er laget på en blanding av druemost og destillerte druerester. Dette blir så blandet med gammel Pineau des Charentes og lagret videre på eikefat

Pris vinpakke, et glass av hver vin: 425,-

________

HØSTFARGENE ER PÅ SITT BESTE DENNE HELGEN OG DET ER FANTASTISK FLOTT Å VANDRE I FJELLENE.

Booking: 32 09 45 00 / [email protected] / bardola.no

DATO
2.-4. Oktober 2020

For våre beste priser, book online

Relaterte arrangementer