Your message was sent successfully

«På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat.»

Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokkekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer. Bardølas egenimporterte viner er hovedsakelig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

Vi bygger om hotellet til leiligheter derfor er alle våre spisesteder midlertidig stengt.
Frokost serveres

Mandag-Fredag fra kl: 07.00-10.00.
Lørdag fra kl: 07.30-10.30
Søndag fra kl: 07.30-11.00

Sofias Café & Bar

Under oppussing – midlertidig stengt

Middag serveres

Hver dag 19:00-21:00

God, norsk mat

Bardøla Restaurant

Ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla. Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med en rolig atmosfære.

Herlige smaksopplevelser

Sofias Café & Bar – pusses opp og er derfor midlertidig stengt

Et måltid på Sofias Café & Bar på Bardøla er en spennende og annerledes opplevelse i fjellbygda Geilo. I den sjarmerende atmosfæren blir du selv en del av miljøet og får oppleve både kokk og servitør i fri dressur.

Bar & afterski

Barocken Bar

Velkommen til Barocken Bar. Barocken ligger i 2. etasje i lyse og trivelige lokaler.  Slå av en prat i baren eller kos deg foran peisen. Deler av lokalet kan skilles av til private selskaper. Vi har også biljardbord og spill til utlån.

Søtt og godt

Søte fristelser

Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv. Også hotellets minste gjester vil finne sine egne favoritter i restauranten. Sofias er også kjent for sine søte konditorvarer, fristende kaker, velsmakende brød fra eget bakeri –  og selvfølgelig; en internasjonal kaffemeny.

Private arrangementer

Selskapslokaler

Velkommen til ekte opplevelser i historisk miljø! I Hallingtunet bak hotellet ligger Storstugu og Gamlestugu – to gamle, tradisjonsrike tømmerstuer. Disse lokalene vil tilføre arrangementet ditt en helt spesiell atmosfære.