Your message was sent successfully

Pakker » Vi over 60

Våre sesongbaserte pakker

Vi over 60

Dette er feriepakken for deg som har ukedagene fri. Vi ønsker velkommen til Bardøla Høyfjellshotell, der du kan nyte fjellet i fred og ro. Geilo byr på aktiviteter året rundt og vi kan gi deg gode tips på hva du kan se og gjøre mens du er her. Hotellet byr på herlig mat og drikke, basseng og en spennende vinkjeller der dere kan delta på vinkurs og smakskvelder.

Vi over 60-pakka:
Overnatting, frokost og middag midtuke. Pris 890,- per person per natt.

3 flotte aktivitetstips:

 • Ustedalsfjorden rundt – Langs den 12 km idylliske natur- og kulturstien Ustedalsfjorden Rundt, ligger kulturminnene på rekke og rad: Geilojordet med sine 200-300 år gamle hus, Fekjo Kulturminnepark med gravfelt fra vikingtiden, Tuftebrua bygd i tradisjonell tømmerkonstruksjon, og dessuten flere groper etter kullbrenning og spor etter en eldgammel ferdselsveg. Langs natur- og kulturstien er det satt opp informative tavler som forteller om plante- og dyreliv, den lokale kulturen og tidlig bosetting.
 • Vinkurs i Bardølas unike vinkjeller – Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin. Vinkurs får du fra 199,- per person. Resepsjon kan hjelpe deg med booking.
 • Guidet trugetur med Geilo Aktiv – Vi går på delvis opptråkkede stier i dalen, mest på flaten med veldig lite stigning. Du må være helsemessig skikket til en fottur på cirka 1,5t. 350.- pr. person inkludert truger, staver og hodelykt.

Vi over 60

Send oss en forespørsel

  Prisen inkluderer:

  • Opphold midtuke i dobbeltrom
  • Frokost
  • Middag
  • Vi henter deg på togstasjonen (si ifra 1 dag i forveien)

  Relaterte pakker