Your message was sent successfully

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Velkommen til Bardølas restaurant

Kjent for herlig mat og god service.

På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer. Bardølas egenimporterte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

Ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla. Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med et moderne og stilfullt interiør. Mulighet for separate selskapslokaler med eget program.

Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv. Her finner du smakfulle kaker fra eget konditori.

Også hotellets minste gjester vil finne sine egne favoritter i restauranten. Barnemenyen og en egen barnebuffet tilpasset de minstes behov og ønsker.
Vi har ukentlige faste menyer gjennom årets sesonger, men tilbyr også egne festmenyer hvis det skulle ønskes.

Ta kontakt for menyforslag.

Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin.

Flere av vinene kommer fra biodynamiske produsenter. På Bardøla kan du dessuten delta på vinkurs og smakskvelder. Dette er en populær kurs- og konferanseaktivitet.

Frokost serveres mellom:
07:00 – 10:00 alle dager (også søndag)

Middag serveres mellom:
19:00 – 21:00

Spesiell anledning?

Book et bord i dag!

Galleri