Bestill et opphold i våre lekre leiligheter eller våre koselige hytter!

På Bardøla Fjelltun har du mulighet til å booke leilighet inne på huset eller en av våre koselige laftehytter som ligger på Bardøla hyttetun. Både leiligheter og hytter er fullt utstyrt med eget kjøkken som gir deg friheten med oppholdet.

Våre leiligheter

I våre leiligheter får du god plass og komfort. Alle leilighetene er unikt innredet med tradisjonelt preg, og med sengeplasser fra 2–6 personer.

Familierom Økonomi

I disse rommene får du god plass til familien og er på hele 35 m2 samt balkong. Rommene har en eldre standard med tradisjonelt preg.

Studioleilighet Økonomi

Mindre studioleilighet for inntil to voksne med behagelige twin-senger som kan separeres etter ønske. Fin kjøkkenkrok hvor det er spisebord med stoler til to personer og TV. Moderat romtype der leilighetene har begrenset utsikt.

Studioleilighet
Fjelltun

Flotte leiligheter for inntil to voksne. De flotte leilighetene har behagelige dobbeltsenger som kan separeres etter ønske. Det er også kjøkken med spisebord og stoler samt en TV. Noen av leilighetene har også balkong.

Studioleilighet Badefløy balkong

Flotte leiligheter for inntil 2 personer med behagelige senger som kan separeres etter ønske. I disse leilighetene får du god plass og komfort, og det er mulighet for ekstra oppredning for inntil to personer på sovesofa. Alle rommene har balkong.

Studioleilighet Balkong

Flotte studioleiligheter med balkong for 2–5 personer med behagelige senger som kan separeres etter ønske. I disse leilighetene får du god plass og komfort, og det er mulighet for ekstra oppredning for inntil to personer på sovesofa. På noen rom finner du køyeseng og mulighet til oppredning på sovesofa til 1 person.

Leilighet med 1 soverom

I disse flotte og romslige leilighetene med 1 separat soverom og balkong for 2–4 personer får du god plass og komfort. På soverommet finner du en behagelig dobbeltseng som kan separeres etter ønske. Alle leilighetene har kjøkken og sovesofa som kan res opp for inntil to personer.

Leilighet med 2 soverom

Disse leilighetene er for de som ønsker seg litt ekstra plass eller vil unne seg følelsen av luksus på høyfjellet. På de 2 soverommene finner du en behagelig dobbeltseng som kan separeres etter ønske. Alle leilighetene har kjøkken, stue med flatskjerm-TV og balkong, passer for 1–4 personer.

Våre tømmerhytter

Alle hyttene på Bardøla Fjelltun har den samme koselige stemningen og er bygget med solid, laftet tømmer. Hyttene har praktiske løsninger med kjøkken, stue og spiseplass, peis og fire soverom med plass til totalt 8–10 personer.

Tømmerhytter

Tømmerhyttene har fire soverom og totalt 8-10 sengeplasser. To av soverommene ligger på hemsen og er ofte barnas favorittsted.
Hver hytte har to bad med varmekabler i gulv og dusjkabinett.

Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir god romfølelse og peisovnen gir en lun atmosfære. De fleste av hyttene har stor yttergang med god oppbevaringsplass.

Alle våre hytter er innredet for å gi deg et komfortabelt og avslappende opphold. Hyttene er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hyttene har tv, telefon og gratis wifi.

Direktørboligen

Perfekt for storfamilien, venneturen eller ledermøtet.

Dette er en flott, nyrestaurert hytte med 6 soverom, alle med egne bad. Hytta har plass til 18 personer totalt. Direktørboligen er innredet med flott kjøkken, oval spisestue med peis og en stemningsfull og vakker stue med peis i 2. etasje. I tillegg kan man nyte en privat badstue. Direktørboligen er ypperlig for ledermøter.

Hytta er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hytta har tv, telefon og gratis wifi.

Dronninggården

Dronninggården ligger på det stemningsfulle Hallingtunet med låven, stabburet, Gamlestugu og Storstugu som nærmeste nabo. Hytta ligger lunt og usjenert til innerst i Hallingtunet.

Dronninggården har 3 soverom med plass til 6-7 personer totalt. På kjøkkenet finner du alt du trenger for å trylle frem lekre måltider i tillegg til stor stue med spiseplass, peis og TV.

Alle våre hytter er innredet for å gi deg et komfortabelt og avslappende opphold. Hyttene er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hyttene har tv, telefon og gratis wifi.

Kongsgården

Kongsgården ligger på det stemningsfulle Hallingtunet med stabburet, Gamlestugu og Storstugu som nærmeste nabo. Idylliske omgivelser, god komfort og full av sjarm gjør Kongsgården til en klar favoritt.

Hytta er innredet med en sjarmerende stil som står til de tradisjonsrike omgivelsene og har to bad og fire soverom med plass til 10 personer. Stor spisestue og et romslig, godt utstyrt kjøkken. Alle våre hytter er innredet for å gi deg et komfortabelt og avslappende opphold. Hyttene er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hyttene har tv, telefon og fri wifi.

Paalrud

Hos Paalrud finner du to etasjer med vakker, norsk atmosfære. Huset ble bygget i 1923 og her vil du oppleve at historien sitter i veggene.

Paalrud har fire soverom med plass til 10 personer totalt. På kjøkkenet finner du alt du trenger for å trylle frem lekre måltider i tillegg til stor stue med peis og TV. Egen spisestue. Paalrud har en koselig terrasse hvor du kan nyte ettermiddagskaffen.

Alle våre hytter er innredet for å gi deg et komfortabelt og avslappende opphold. Hyttene er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hyttene har tv, telefon og gratis wifi.

Torely

Torely er vår minste hytte som passer for 2 personer. Den er koselig innredet med en dobbeltseng, sofa, TV og peis. Det finnes i tillegg et hybel kjøkken for enkel matlaging samt toalett med dusj.

Alle våre hytter er innredet for å gi deg et komfortabelt og avslappende opphold. Hyttene er oppvarmet når dere kommer og en vedsekk ligger klar. Sengetøy og håndklær er også på plass. Hytta har gratis wifi.

Velkommen til Bardøla hyttetun.
Basseng

Nyt vårt basseng som trening eller lek og moro.

Sofias

Nyt en herlig middag og de gode kakene på Sofias.

Badstue

Etter et bad, nyt et deilig besøk i vår badstue.