Nyt dine dager på fjellet og Bardøla Fjelltun

FASILITETER OG AKTIVITETER

Basseng

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

se mer
Treningsrom

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

se mer
Badstue

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

se mer
Tennis

Åpningstider:
Medio juni – medio september.

Se mer
Lek- & spillerom

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

Biljard

Åpningstider:
Alle dager kl. 07.00 – 02.00

Vår, sommer og høst på Geilo

Med Nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer!

Høyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som vår-, sommer- og høstdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i høyfjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline?

Se aktiviteter på geilo.com

Fiske på Geilo

Hva smaker vel bedre enn egenfanget, nystekt fjellørret surret i rømme? Sjansene er gode for å få napp. Du kan velge mellom 90 fiskevann og elvestrekninger, beliggende fra 446 til 1523 moh.

Fiskeplasser er det mange av; fra små idylliske tjern til store, åpne høyfjellsvann, samt gode strekninger for fluefiskere til Holselva helt nederst i kommunen. De fleste vann har ren ørretbestand, i noen er det i tillegg røye. Størrelsen på fisken ligger helst på mellom 100-1000 gram, men hvert år blir det tatt en del fisk opptil 3 kg.

Fisking er en fin aktivitet hvor de minste i familien kan lære å sette pris på naturen. Husk at fisking for barn og ungdom under 16 år er gratis. Nærmere informasjon om fiske fås ved henvendelse til Geilo Turistinfo eller til sportsforretningene på Geilo. Turkartene Geilo og Hallingskarvet viser fiskeområdene.

se fiske på geilo

Vinter og ski på Geilo

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni. Bardøla Fjelltun ligger 3 minutter gangavstand fra Geilo Skistadion og lysløypene.

Se oversikt over løyper

Alpint på Geilo

Skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Les mer på geilo.com
Kjøp skipass
SE SKIBUSSTIDER og mer info

Flere vinteraktiviteter på Geilo

Skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre gratis. Skibussen stopper hyppig rett utenfor inngangen til Bardøla Fjelltun. Det er muligheter for ski-in hvis du kommer fra Havsdalen. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Fatbike

Fra hotellet.

Kjelke

Ca. 25 min med bil.

Truger

Rett ut døren.

Hundeslede

Mellom 5–40 min med bil.

Isbading

15 min med bil.

Kanefart

Fra hotellet.

Ridetur
Ridetur

5 min med bil.

Kiting

10 min med bil.

Isbanekjøring

25 min med bil.

Snøscooter

10–25 min med bil.

Icecarting

Ca. 25 min med bil.

Powerturn Buggy

Ca. 25 min med bil.

Se alle aktivitetene her:

Se geilo.com