Nyt dine dager på fjellet og Bardøla Fjelltun

Fasiliteter og aktiviteter på Bardøla Fjelltun
Basseng

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

Treningsrom

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

Badstue

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

Tennis

Åpningstider:
Medio juni – medio september.

Lek- & spillerom

Åpningstider:
Alle dager 07.00 – 22.00

Mat & Drikke

Åpningstider:
Se alle måltider og Sofias

Helårsdestinasjonen Geilo

Med Nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer!

Høyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som vår-, sommer- og høstdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i høyfjellet, sykkeltur på fjellstier eller et luftig svev i zipline?

Fiske på Geilo

Hva smaker vel bedre enn egenfanget, nystekt fjellørret surret i rømme? Sjansene er gode for å få napp. Du kan velge mellom 90 fiskevann og elvestrekninger, beliggende fra 446 til 1523 moh.

Fiskeplasser er det mange av; fra små idylliske tjern til store, åpne høyfjellsvann, samt gode strekninger for fluefiskere til Holselva helt nederst i kommunen. De fleste vann har ren ørretbestand, i noen er det i tillegg røye. Størrelsen på fisken ligger helst på mellom 100-1000 gram, men hvert år blir det tatt en del fisk opptil 3 kg.

Fisking er en fin aktivitet hvor de minste i familien kan lære å sette pris på naturen. Husk at fisking for barn og ungdom under 16 år er gratis. Nærmere informasjon om fiske fås ved henvendelse til Geilo Turistinfo eller til sportsforretningene på Geilo. Turkartene Geilo og Hallingskarvet viser fiskeområdene.

Vinter og ski på Geilo

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni. Bardøla Fjelltun ligger 3 minutter gangavstand fra Geilo Skistadion og lysløypene.

Alpint på Geilo

Skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre gratis. Skibussen stopper hyppig rett utenfor inngangen til Bardøla Fjelltun. Det er muligheter for ski-in hvis du kommer fra Havsdalen og after-ski. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Flere vinteraktiviteter på Geilo

Geilo byr på mer enn bare ski – se noen av aktivitetene under.

Fatbike
Kjelke
Truger
Hundeslede
Isbading
Kanefart
Kiting
Snøscooter
Ridetur

Se alle aktivitetene her og book: