Arrangementer & konferanse

KONTAKT OSS

Legg konferansen, kurset eller arrangementet til Bardøla Fjelltun.

Bestill din neste konferanse, ledersamling eller arrangement på Bardøla Fjelltun, sjekk ut vårt nyeste tilskudd – Direktørboligen! Send en epost til event@bardola.no.

KONTAKT OSS
Se Selskap
Treningssamling

Skal du arrangere kurs og konferanse – eller kanskje dere skal markere en spesiell begivenhet sammen med familie og venner? Du bestemmer – vi tilrettelegger! Vår fleksibilitet strekker seg langt. Det er dere som bestemmer hva agendaen skal inneholde. Vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. På Bardøla Fjelltun kan du få alt fra små grupperom til en plenumsal med 200 plasser.

Våre eventer:

TRACKDAY GEILO
Fra 1. mars – 1. februar

Les mer

SKARVERENNET 2023
Lørdag 22. april – 50 årsjubileum

LES MER

SPRINTRENN RULLESKI
Ny dato kommer

Se mer

Konferansesaler

Bardølasalen

Bardølasalen brukes til store forsamlinger enten det er til selskaper eller kurs og messer. Totalt areal er 180 m². Bardølasalen egner seg spesielt godt til utstillingslokale. Utmerket dagslys og godt ventilasjonsanlegg. Trådløst mikrofonanlegg, talerstol og internett-tilkoblingsmuligheter. Muligheter for eget podium. Bardølasalen er også et ypperlig lokale for festmiddager og andre selskap. Salen har også teleslynge installert.

Kapasitet: 200 pers.

KONTAKT OSS

Skarvesalen

Skarvesalen har direkte tilgang til grupperom. Salens store vinduer gir godt dagslys, og det er tilgang til egen terrasse på solsiden. Totalt areal er 90m².

Kapasitet: 70 pers.

KONTAKT OSS

Hallingsalen

Hallingsalen er møblert med salongmøbler og egner seg godt til sosiale kurs og samlinger. Salen er ofte brukt som samlingspunkt for å se på store direktesendte idrettsarrangementer. Hallingsalen kan kombineres med Nasjonalparken som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 60 pers.

KONTAKT OSS

Geilotoppen

Geilotoppen ligger i 3. etasje og har et totalareal på 48 m2. Lokalet kan deles i 2 like store rom med kongebord i begge lokaler.
Godt dagslys og utsikt til Geilotoppen, som rommet er oppkalt etter. Salen har internett-tilgang, prosjektor og whiteboard-tavle.

Kapasitet: 20 pers.

KONTAKT OSS

Nasjonalparken

Nasjonalparken er et sjarmerende lokale som egner seg like godt til mindre møter og kurs, som til salong og spisested i sosial sammenheng. Lokalet er nyoppusset, og vi har innredd og navngitt det i nasjonalparklandsbyen Geilo og nasjonalparkhotellet Bardøla’s ære. Nasjonalparken ligger i hotellets 2. etg og kan kombineres med Hallingsalen som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 19 pers.

KONTAKT OSS

Diverse grupperom

Er dere en mindre gruppe som skal samles på Bardøla for å jobbe konsentrert eller at kurs skal deles i mindre grupper, kan vi tilby funksjonelle grupperom. Rommene er praktiske og fleksible i bruk og ligger i 3. etasje. Grupperommene har ulike størrelse med plass til mellom 4–8 personer. Grupperom 1 og 2 er er svært fleksible og har plass til 10–12 personer rundt et kongebord-oppsett. Grupperom 3 og 4 har direkte tilknytning til Skarvesalen. Begge grupperommene kan benyttes samtidig, med plass til 30 personer i klasseromsoppsett og 40 personer i kino-oppsett.

KONTAKT OSS

Direktørboligen

Vårt nyeste tilskudd, Direktørboligen, ligger flott til rett ved hotellet.

Dette er en flott, nyrestaurert hytte på totalt 200 m². Den har 6 soverom, alle med egne bad. Hytta har plass til 18 personer totalt. Direktørboligen er innredet med flott kjøkken, oval spisestue med peis og en stemningsfull og vakker stue med peis i 2. etasje. I tillegg kan man nyte en privat badstue. Direktørboligen er ypperlig for ledermøter.

Se plantegning
KONTAKT OSS

Plantegninger av konferansesalene