Arrangementer & konferanse

KONTAKT OSS

Legg konferansen, kurset eller arrangementet til Bardøla Fjelltun.

Bestill din neste konferanse, ledersamling eller arrangement på Bardøla Fjelltun, sjekk ut vårt nyeste tilskudd – Direktørboligen!

KONTAKT OSS
Se Selskap
Treningssamling

Skal du arrangere kurs og konferanse – eller kanskje dere skal markere en spesiell begivenhet sammen med familie og venner? Du bestemmer – vi tilrettelegger! Vår fleksibilitet strekker seg langt. Det er dere som bestemmer hva agendaen skal inneholde. Vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. På Bardøla Fjelltun kan du få alt fra små grupperom til en plenumsal med 200 plasser.

Bardølasalen

Bardølasalen brukes til store forsamlinger enten det er til selskaper eller kurs og messer. Totalt areal er 180 m². Bardølasalen egner seg spesielt godt til utstillingslokale. Utmerket dagslys og godt ventilasjonsanlegg. Trådløst mikrofonanlegg, talerstol og internett-tilkoblingsmuligheter. Muligheter for eget podium. Bardølasalen er også et ypperlig lokale for festmiddager og andre selskap. Salen har også teleslynge installert.

Kapasitet: 200 pers.

KONTAKT OSS

Skarvesalen

Skarvesalen har direkte tilgang til grupperom. Salens store vinduer gir godt dagslys, og det er tilgang til egen terrasse på solsiden. Totalt areal er 90m².

Kapasitet: 70 pers.

KONTAKT OSS

Hallingsalen

Hallingsalen er møblert med salongmøbler og egner seg godt til sosiale kurs og samlinger. Salen er ofte brukt som samlingspunkt for å se på store direktesendte idrettsarrangementer. Hallingsalen kan kombineres med Nasjonalparken som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 60 pers.

KONTAKT OSS

Geilotoppen

Geilotoppen ligger i 3. etasje og har et totalareal på 48 m2. Lokalet kan deles i 2 like store rom med kongebord i begge lokaler.
Godt dagslys og utsikt til Geilotoppen, som rommet er oppkalt etter. Salen har internett-tilgang, prosjektor og whiteboard-tavle.

Kapasitet: 20 pers.

KONTAKT OSS

Nasjonalparken

Nasjonalparken er et sjarmerende lokale som egner seg like godt til mindre møter og kurs, som til salong og spisested i sosial sammenheng. Lokalet er nyoppusset, og vi har innredd og navngitt det i nasjonalparklandsbyen Geilo og nasjonalparkhotellet Bardøla’s ære. Nasjonalparken ligger i hotellets 2. etg og kan kombineres med Hallingsalen som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 19 pers.

KONTAKT OSS

Diverse grupperom

Er dere en mindre gruppe som skal samles på Bardøla for å jobbe konsentrert eller at kurs skal deles i mindre grupper, kan vi tilby funksjonelle grupperom. Rommene er praktiske og fleksible i bruk og ligger i 3. etasje. Grupperommene har ulike størrelse med plass til mellom 4–8 personer. Grupperom 1 og 2 er er svært fleksible og har plass til 10–12 personer rundt et kongebord-oppsett. Grupperom 3 og 4 har direkte tilknytning til Skarvesalen. Begge grupperommene kan benyttes samtidig, med plass til 30 personer i klasseromsoppsett og 40 personer i kino-oppsett.

KONTAKT OSS

Direktørboligen

Vårt nyeste tilskudd, Direktørboligen, ligger flott til rett ved hotellet.

Dette er en flott, nyrestaurert hytte på totalt 200 m². Den har 6 soverom, alle med egne bad. Hytta har plass til 18 personer totalt. Direktørboligen er innredet med flott kjøkken, oval spisestue med peis og en stemningsfull og vakker stue med peis i 2. etasje. I tillegg kan man nyte en privat badstue. Direktørboligen er ypperlig for ledermøter.

Se plantegning
KONTAKT OSS

Plantegninger av konferansesalene