Møter & konferanse
på fjellet

Legg konferansen, kurset eller arrangementet til Bardøla Fjelltun.

Bestill din neste konferanse, ledersamling eller kick-off på Bardøla Fjelltun, sjekk ut vårt nyeste tilskudd – Direktørboligen! Send en epost til event@bardola.no.

Skal du arrangere kurs og konferanse – eller kanskje dere skal markere en spesiell begivenhet sammen med kollegaer? Du bestemmer – vi tilrettelegger! Vår fleksibilitet strekker seg langt. Det er dere som bestemmer hva agendaen skal inneholde. Vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. På Bardøla Fjelltun kan du få alt fra små grupperom til en plenumsal med 200 plasser.

Konferansepakker

Vi har satt sammen noen flotte konferansepakker med kombinasjon av frisk luft og produktive møter. Alt dere trenger for å skape gode minner og styrket samhold på arbeidsplassen.

På Geilo finnes det aktiviteter for alle.

Se alle aktiviteter Geilo har å by på. Mange av aktivitetene er populære så vær tidlig ute med å bestille deres aktivitet.

Konferansesaler

Bardølasalen

Bardølasalen brukes til store forsamlinger enten det er til selskaper eller kurs og messer. Totalt areal er 180 m². Bardølasalen egner seg spesielt godt til utstillingslokale. Utmerket dagslys og godt ventilasjonsanlegg. Trådløst mikrofonanlegg, talerstol og internett-tilkoblingsmuligheter. Muligheter for eget podium. Bardølasalen er også et ypperlig lokale for festmiddager og andre selskap. Salen har også teleslynge installert.

Kapasitet: 170 pers.

Skarvesalen

Skarvesalen har direkte tilgang til grupperom. Salens store vinduer gir godt dagslys, og det er tilgang til egen terrasse på solsiden. Totalt areal er 90m².

Kapasitet: 70 pers.

Hallingsalen

Hallingsalen er møblert med salongmøbler og egner seg godt til sosiale kurs og samlinger. Salen er ofte brukt som samlingspunkt for å se på store direktesendte idrettsarrangementer. Hallingsalen kan kombineres med Nasjonalparken som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 60 pers.

Geilotoppen

Geilotoppen ligger i 3. etasje og har et totalareal på 48 m2. Lokalet kan deles i 2 like store rom med kongebord i begge lokaler.
Godt dagslys og utsikt til Geilotoppen, som rommet er oppkalt etter. Salen har internett-tilgang, prosjektor og whiteboard-tavle.

Kapasitet: 20 pers.

Nasjonalparken

Nasjonalparken er et sjarmerende lokale som egner seg like godt til mindre møter og kurs, som til salong og spisested i sosial sammenheng. Lokalet er nyoppusset, og vi har innredd og navngitt det i nasjonalparklandsbyen Geilo og nasjonalparkhotellet Bardøla’s ære. Nasjonalparken ligger i hotellets 2. etg og kan kombineres med Hallingsalen som ligger vegg i vegg.

Kapasitet: 19 pers.

Diverse grupperom

Er dere en mindre gruppe som skal samles på Bardøla for å jobbe konsentrert eller at kurs skal deles i mindre grupper, kan vi tilby funksjonelle grupperom. Rommene er praktiske og fleksible i bruk og ligger i 3. etasje. Grupperommene har ulike størrelse med plass til mellom 4–8 personer. Grupperom 1 og 2 er er svært fleksible og har plass til 10–12 personer rundt et kongebord-oppsett. Grupperom 3 og 4 har direkte tilknytning til Skarvesalen. Begge grupperommene kan benyttes samtidig, med plass til 30 personer i klasseromsoppsett og 40 personer i kino-oppsett.

Direktørboligen

Vårt nyeste tilskudd, Direktørboligen, ligger flott til rett ved hotellet.

Dette er en flott, nyrestaurert hytte på totalt 200 m². Den har 6 soverom, alle med egne bad. Hytta har plass til 18 personer totalt. Direktørboligen er innredet med flott kjøkken, oval spisestue med peis og en stemningsfull og vakker stue med peis i 2. etasje. I tillegg kan man nyte en privat badstue. Direktørboligen er ypperlig for ledermøter.

Kapasitet: 18 pers.

Plantegninger av konferansesalene

Geilo byr på utallige aktiviteter
hele året rundt

På Geilo finnes det aktiviteter for alle aldre og ferdigheter, både sommer og vinter. Med Nasjonalparklandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer!

Høyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som vår-, sommer- og høstdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle. Hva med en ridetur i høyfjellet, sykkeltur på fjellstier eller et luftig svev i zipline?

Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum. Skibussen stopper hyppig rett utenfor inngangen til Bardøla Fjelltun. Det er muligheter for ski-in hvis du kommer fra Havsdalen og after-ski.

Fatbike

Fra hotellet.

Sykkel

Fra hotellet.

Hundeslede

Mellom 5–40 min med bil.

Fjelltur

Rett ut døren.

Frisbee golf

5 min med bil.

Isbading

15 min med bil.

Ridetur
Ridetur

5 min med bil.

Kiting

10 min med bil.

Snøscooter

10–25 min med bil.

Rafting

Ca. 25 min med bil.

Icecarting

Ca. 25 min med bil.

Klatring

5 min med bil.

Se alle aktivitetene her:

Konferanse på fjellet

Vi hjelper deg med å sette sammen konferansepakker som passer for alle slags foretak og grupper. Send oss en forespørsel, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på din samling.