Skal du arrangere selskap?
La oss hjelpe deg.

Legg bryllup, jubileum, konfirmasjon eller andre store begivenheter som skal feires, i hyggelige omgivelser på Bardøla.

Selskap og begivenheter

Velkommen til ekte opplevelser i historisk miljø! På Hallingtunet bak hotellet ligger Storstugu og Gamlestugu – to gamle, tradisjonsrike tømmerstuer. Disse lokalene vil tilføre arrangementet ditt en helt spesiell atmosfære. I tillegg har vi flere variasjoner av lokaler for din spesielle dag.

Ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud.

Bryllup

Uforglemmelige bryllup lages på Bardøla Fjelltun. Med en praktfull beliggenhet i vakre Havsdalen på Geilo, et av Norges mest ettertraktede fjelldestinasjoner. Et utvalg av elegante arrangementslokaler som kan forvandle seg fra et intimt bryllupssted til storslått mottakelse. Og et erfarent arrangementsteam for å få drømmedagen til å gå akkurat som du alltid har forestilt deg.

Konfirmasjon

På Bardøla Fjelltun hotell tilrettelegger vi for at du skal kunne markere en spesiell begivenhet sammen med familie og venner. Vår fleksibilitet strekker seg langt, og det er du som bestemmer hva agendaen skal inneholde – vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. På Bardøla kan du få alt fra små rom til større saler med 170 plasser.

Kontakt oss for et hyggelig tilbud.

Hallingtunet

Velkommen til ekte opplevelser i historisk miljø!

I 1971 fullførte daværende hotelleiere en gammel drøm. En komplett fjellgård fra 1700-tallet ble flyttet til Bardøla fra gårder i Hallingdal. Hallingtunet består i dag av Gamlestugu, Storstugu, en låve, en stall og et staslig stabbur som opprinnelig kommer fra gården Anfinseth i Hovet. I dag kan Bardølas gjester benytte Gamlestugu og Storstugu i Hallingtunet til selskap og andre begivenheter.

Storstugu

Storstugu har etter sigende stått på Sirsletta på gården Skar i Hemsedal, og gikk under navnet ‘Stølen’. Da huset kom til Bardøla i 1980, ble bygningen omdøpt til ‘Langhuset’. Dette navnet kom selvsagt på grunn av den lange formen huset har. Med ekte husmannskost og tradisjonsrik mat for muntre mager og talglys på bordene, kan det synges, kveast, drikkes og spises til den lyse morgen.

Kapasitet: 50 pers.

Gamlestugu

Gamlestugu, som den ble døpt da den kom til Bardøla på slutten av 1960-tallet, kommer opprinnelig fra gården Sagen i Kvisla og er oppført i 1793. På det meste har det bodd 4 generasjoner, og opptil 18 mennesker i dette bygget – noe som ikke var uvanlig før i tiden. Her ligger alt til rette for en trivel festaften med en variert selskapsmeny. Torader- eller felespel, muntre historier, lokale stev eller det du måtte ønske deg av underholdning.

Kapasitet: 18 pers.

TILBUD

Book en uforglemmelig kveld i historiske omgivelser!

RØMMEGRØT & SPEKEMAT
Pris: 525,- pr person. (minimum 10 personer)

Gjøre opplevelsen enda større?
Legg selskapet i våre tradisjonsrike Gamlestugu eller Storstugu for å få den ultimate stemningen.

TILBUD

Tradisjonell festaften med Småmat med lefsekling

Tradisjonell festsuppe fra Hallingdal
Tilbudet kommer også med påsmurte rundstykker.
Pris: 425,- pr person.
(minimum 10 personer)

Gjøre opplevelsen enda større?
Legg selskapet i våre tradisjonsrike Gamlestugu eller Storstugu for å få den ultimate stemningen.

Ønsker dere mer informasjon om deres arrangement?

Vi hjelper deg med å sette sammen ett arrangement som passer for dere. Send oss en forespørsel, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.