Kjærlighet, latter og lykke
resten av deres dager . . .

Velkommen til ekte opplevelser i historisk miljø!

Uforglemmelige bryllup lages på Bardøla Fjelltun. Med en praktfull beliggenhet i vakre Havsdalen på Geilo, en av Norges mest ettertraktede fjelldestinasjoner.
Et utvalg av elegante arrangementslokaler som kan forvandle seg fra et intimt bryllupssted til storslått mottakelse. Og et erfarent arrangementsteam for å få drømmedagen til å gå akkurat som du alltid har forestilt deg.

Kontakt oss for et hyggelig tilbud.

Elsker …elsker ikke …ELSKER!!!

KJÆRLIGHET på Bardøla

Følg i fotsporene til så mange lykkelige par og si dine løfter på Bardøla Fjelltun. Din uforglemmelige dag fortjener en fantastisk setting av våre nøye utformede rom og kjærlig tilberedte menyer. Feir omgitt av de fantastiske naturlige bakgrunnene til fjelltoppene og den fredelige Bardøla-skogen – fra basseng- og treningsområdet til vår deilige mat, finner du alt du trenger for å gjøre dagen din minneverdig.

Ta kontakt med oss for ett hyggelig tilbud.

BRYLLUPSKAKEN

Bardøla lager
bryllupskaken din

Sukkerferdighet og kunstnerskap er kjennetegn ved våre konditorers kreasjoner. Fra utsøkte lagdelte kaker til søte suvenirer som gjestene dine kan ta med hjem, hver enkelt konfekt er laget for å glede. Våre konditorer hjelper deg gjerne med å lage din spesielle bryllupskake.

Hallingtunet

Velkommen til ekte opplevelser i historisk miljø!

I 1971 fullførte daværende hotelleiere en gammel drøm. En komplett fjellgård fra 1700-tallet ble flyttet til Bardøla fra gårder i Hallingdal. Hallingtunet består i dag av Gamlestugu, Storstugu, en låve, en stall og et staslig stabbur som opprinnelig kommer fra gården Anfinseth i Hovet. I dag kan Bardølas gjester benytte Gamlestugu og Storstugu i Hallingtunet til selskap og andre begivenheter.

Storstugu

Storstugu har etter sigende stått på Sirsletta på gården Skar i Hemsedal, og gikk under navnet ‘Stølen’. Da huset kom til Bardøla i 1980, ble bygningen omdøpt til ‘Langhuset’. Dette navnet kom selvsagt på grunn av den lange formen huset har. Med ekte husmannskost og tradisjonsrik mat for muntre mager og talglys på bordene, kan det synges, kveast, drikkes og spises til den lyse morgen.

Kapasitet: 50 pers.

Gamlestugu

Gamlestugu, som den ble døpt da den kom til Bardøla på slutten av 1960-tallet, kommer opprinnelig fra gården Sagen i Kvisla og er oppført i 1793. På det meste har det bodd 4 generasjoner, og opptil 18 mennesker i dette bygget – noe som ikke var uvanlig før i tiden. Her ligger alt til rette for en trivel festaften med en variert selskapsmeny. Torader- eller felespel, muntre historier, lokale stev eller det du måtte ønske deg av underholdning.

Kapasitet: 18 pers.

Ønsker dere mer informasjon om deres dag?

På Bardøla Fjelltun hotell tilrettelegger vi for at du skal kunne markere en spesiell begivenhet sammen med familie og venner. Vår fleksibilitet strekker seg langt, og det er du som bestemmer hva agendaen skal inneholde – vår oppgave er å delta med engasjement og full oppmerksomhet. På Bardøla kan du få alt fra små rom til større saler med 170 plasser.

Ta kontakt for mer informasjon.

Geilo byr på mange flotte aktiviteter for både brudepar og deres gjester

Omgitt av uendelig natur – i hjertet av Sør-Norge, langs Bergensbanen
– finner du den sjarmerende fjellandsbyen Geilo.

Geilo er den perfekte destinasjon for store og små feiringer. I tillegg til fantastiske fasiliteter, finnes utallige aktivitetsmuligheter året rundt, koselige kafeer, shopping og velvære, samt gode restauranter.

HOTELLET

Bardøla Fjelltun

Bardøla Fjelltun hotell er Geilos klassiske høyfjellshotell. Hotellet ligger vakkert til, med gangavstand til Geilo sentrum. Her kan du bo inne på hotellet eller mer tilbaketrukket i en av våre koselige og velutstyrte tømmerhytter. Opplevelsene hos oss består av god mat, hyggelig atmosfære, personlig service og mange spennende aktiviteter.

Ønsker dere mer informasjon om deres dag?

Vi hjelper deg med å sette sammen ett arrangement som passer for dere. Send oss en forespørsel, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Basseng

Nyt vårt basseng som trening eller lek og moro.

Massasje

Få løst opp spenninger i kroppen, bestill en behandling.

Sofias

Nyt en herlig middag og de gode kakene på Sofias.

Badstue

Etter et bad, nyt et deilig besøk i vår badstue.